top of page

Vertrouw uw automatische poort toe aan echte specialisten

SERVICE IS BIJ ONS GEEN LOOS WOORD

Al van bij onze oprichting in 1993 was service voor ons uitermate belangrijk. Daarvoor staan wij niet voor niets bekend in Retie en omstreken. Onze trouwe klanten weten als geen ander waarom ze op ons vertrouwen. Het geheim achter ons succesverhaal? Een adequate aanpak, voortdurende kwaliteitscontroles, een ruime stock, maar bovenal gedreven en vakkundige medewerkers die elke dag opnieuw het beste uit zichzelf naar boven halen. Want wij gaan voor de hoogste kwaliteit, zonder compromissen.

TSV automatische poorten Retie showroom

DE KRACHT VAN EEN EIGEN ATELIER

Wij hebben onze eigen ateliers waar uw poort op maat wordt gemaakt. Dat biedt ons de mogelijkheid om op elk moment aanpassingen te verrichten, maar ook om u een nauwkeurige afwerking te garanderen. In ons atelier werken alleen geschoolde vakmensen met jarenlange ervaring op hun conto. Ze stellen de poort minutieus af zodat het perfect past bij uw gevel of garage. Ook bij de installatie en de automatisatie rekent u op hun expertise.

ONZE EIGEN HERSTELDIENST VOOR DE SNELSTE SERVICE

Omdat we bij TSV over een eigen magazijn beschikken, hebben we bijna altijd alle onderdelen in voorraad. Ook de juiste veren hebben we bijvoorbeeld bijna altijd liggen. Omdat we bovendien enkel werken met kwalitatieve systemen van gerenommeerde merken, kunnen we vaak razendsnel schakelen en vervangstukken bestellen. Dit zorgt ervoor dat wij u altijd snel kunnen helpen indien u problemen met uw poort ondervindt. Onze gedreven herstellers komen meteen ter plekke en zullen uw poort terug afstellen om opnieuw een optimale werking te garanderen.

VERTOONT UW POORT EEN MANKEMENT OF IS ZE STUK? CONTACTEER DAN TSV IN RETIE, WAARDOOR EEN VAN ONZE HERSTELLERS SNEL TER PLAATSE KAN KOMEN OM METEEN DE NODIGE HERSTELLINGEN TE VERRICHTEN.

bottom of page