top of page

TSV, is al sinds 1993 uw partner in garage- en gevelpoorten

OVER ONS

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT EN SERVICE

TSV in Retie werd in 1993 opgericht. Sindsdien presenteren wij ons als een ware specialist in traditionele garagepoorten en sectionale garagepoorten. De tijd en technologie staat echter niet stil, waardoor wij ons intussen ook gespecialiseerd hebben in klassevolle gevelpoorten en automatisatie-oplossingen.

Door de enorme groei die wij de afgelopen 25 jaar doormaakten, dienden we wel een nieuw toevluchtsoord te zoeken. Dat nieuw verblijf hebben we gevonden in de ambachtelijke zone ‘De Bempdekens’. We ontvangen U graag op deze nieuwe locatie, gelegen aan de nieuwe ringweg R18 in Retie, Veldenstraat 26. Hier vindt u niet alleen onze kantoren, maar ook de toonzaal, de werkplaats en ons ruim magazijn. 


Ondanks onze groei zijn wij altijd een toegankelijk familiebedrijf gebleven. Nog steeds houden we zelf de touwtjes in handen, zowel bij het ontwerp als bij de productie, de plaatsing, de afstelling en de nazorg. Hierdoor garanderen wij al meer dan 25 jaar lang een perfecte service in combinatie met vakmanschap van de bovenste plank. Wij zijn er dan ook rotsvast van overtuigd dat wij voor elke woning een geschikte garagedeur of gevelpoort kunnen maken en plaatsen.

MAAKT U GRAAG EEN AFSPRAAK? HEEFT U BIJKOMENDE VRAGEN?
MAIL ONS:

Bedankt voor uw bericht!

ALTIJD EEN BETROUWBARE PARTNER

divider

WELKOM IN DE SHOWROOM VAN TSV

Wij nodigen u graag uit op onze nieuwe locatie om samen met ons het ruim arsenaal van garagepoorten te ontdekken. In onze showroom vindt u talloze garagedeurensectionale poorten en gevelpoorten. U ontdekt er ook zelf de meerwaarde van een automatische poort, waarbij de automatisatie van uw bestaande poort eveneens een optie is. In onze showroom vindt u ook voorbeelden van eerdere realisaties, onder meer van gevelpoorten die naadloos werden geïntegreerd in de volledige gevelbekleding. Omdat wij steeds uiteenlopende motieven, kleuren en designs aanbieden, vinden we telkens wel een type poort die het best bij uw huis past. Samen gaan we voor het uiterste. U toch ook?

Ook nadat we bij u een gevelpoort of garagepoort hebben geïnstalleerd, laten we u niet zomaar in de steek. We beschikken over een eigen interventiedienst en onze vakmannen komen dan ook graag ter plaatse indien de goede werking van uw garagepoort in het gedrang komt. Dankzij ons uitgebreid magazijn kunnen wij vaak kant-en-klare oplossingen bieden zonder eerst vervangingsstukken te moeten bestellen.

TSV automatische poorten in Retie (Turnhout, Geel, Mol)

ZOEKT U EEN HEDENDAAGSE GEVELPOORT OF AUTOMATISCHE GARAGEDEUR? MAAK KENNIS MET DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN, VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN OF KOM LANGS BIJ TSV IN RETIE!

bottom of page