top of page

Sectionaalpoorten van TSV Retie maken van uw Renovatieproject een Succes

GEEF UW GEVEL EEN NIEUWE LOOK

Ook bij renovaties en verbouwingen zijn de sectionaalpoorten van TSV Retie uw beste keuze in de regio Turnhout, eel, Mol. Een sectionale garagedeur is een van de mogelijkheden om uw woning een moderne look te geven. Sectionale poorten bestaan namelijk uit grote panelen en ze versterken de rechte lijnen van uw woning. Zelfs bij een woning met een meer klassieke vormgeving kan een sectionaalpoort zorgen voor een unieke aanblik.

Garagepoort en deur zwart, TSV automatische poorten
icon

U WILT UW STANDAARDPOORT VERVANGEN DOOR EEN SECTIONAALPOORT?
" RENOVATIEDEALS "

VOOR

NA

Voor een aantrekkelijke promotieprijs vervangen wij uw oude garagepoort door een geïsoleerde automatische sektionaalpoort.
Hierin is voorzien in het demonteren van uw bestaande standaard kantelpoort tot 2500 x 2200 mm, het plaatsen van een sektionaalpoort met woodgrain design, gelakt in een ral kleur naar keuze, het automatiseren met een Novomatic aandrijving met twee zenders voor afstandsbediening en een drukknop voor binnen.
Ook andere uitvoeringen zijn mogelijk.

Met sektionaalpoort type ISO 20 : € 1600 excl. Btw

Met sektionaalpoort type ISO 45: € 1750 excl. Btw

EEN GESCHIKTE SECTIONAALPOORT VOOR ELKE RENOVATIE

Bij TSV in Retie vindt u moderne sectionale poorten aan zeer democratische prijzen. Onze sectionaalpoorten komen in uiteenlopende prijsklassen waardoor we ook bij strakke budgetten oplossingen kunnen aanbieden. Zelfs een moderne poort met automatisatie hoeft geen stukken van mensen te kosten. Het grote voordeel van een sectionale garagedeur is dat ze bovendien in elke opening past. De deur wordt achter de muur van de garage-opening geplaatst en schuift naar binnen toe open. Of u nu een gebogen garage-ingang of rechte hoeken heeft, dat maakt voor een sectionale poort helemaal niets uit. En omdat onze sectionaalpoorten steeds op maat worden gemaakt, hoeft u nooit breekwerken uit te voeren.

KIEST U VOOR EEN GEVELPOORT MET EEN EXCLUSIEVE UITSTRALING?

Een van de nieuwigheden van TSV in Retie is de gevelpoort. Ook bij renovaties is deze keuze perfect mogelijk. U kunt uw gevel laten bekleden en tegelijkertijd uw garagepoort in uw gevelbekleding laten integreren. Uw deuren en ramen kunnen eveneens op identieke wijze volledig worden ingewerkt. Op die manier wordt een heel groot oppervlak of zelfs uw volledige gevel in exact hetzelfde materiaal uitgevoerd. Daardoor krijgt uw woning een groots en modern karakter.

RENOVATIE VOOR DE BOEG? SPREEK MET ONZE EXPERTS

Als u op zoek bent naar een sectionale garagepoort voor uw verbouwing, kom dan zeker langs bij TSV in Retie. Hier kunt u ter plaatse kennismaken met diverse uitvoeringen, mogelijkheden, kleuren en stijlen. Daarnaast bekijkt een van onze vertegenwoordigers samen met u de mogelijkheden, conform uw budget. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte die u overigens ook eenvoudig via deze website kunt aanvragen.

Ontdek de mogelijkheden van sectionaalpoorten en gevelpoorten voor de renovatie van uw pand. Contacteer nu TSV in Retie.

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page