top of page

Maak van uw Schuifpoort een automatische Schuifpoort met de hulp van TSV Retie

AUTOMATISATIE VAN SCHUIFPOORTEN MET OOG VOOR STIJL

Is uw tuin of domein afgesloten met een schuifpoort en bent u het moe om ze telkens handmatig te moeten open of dicht te schuiven? Een automatische schuifpoort is dé oplossing. U hoeft daarvoor uw poort niet eens te vervangen. TSV in Retie (regio Turnhout, Geel, Mol) levert systemen en poortopeners die uw huidige poort tot een elektrische poort omvormen. Er zijn verschillende systemen met uiteenlopende motoren en aandrijvingen. Het verschil zit hem vaak in de opbouw, de bediening, de installatie of de kracht van de motor. Wij geven u hierover graag meer uitleg.

automatische schuifpoort, design nieuwbouw TSV Retie

EEN GREEP UIT DE DOOR ONS AANGEBODEN SYSTEMEN

FAAC 720-721

Elektromechanische schuifhekopener

CYCLO KIT - C 720/C721 - voor residentieel en collectief gebruik
Gewicht max. 400kg / 800kg

C720/C721 - Aandrijving 24V voor schuifpoorten, residentieel en collectief gebruik, max. gewicht 400 kg (C720) tot 800 kg (C721)

FAAC 740-741

Het systeem FAAC 740-741 is geschikt voor schuifpoorten met een maximaal gewicht van 500 (FAAC 740) tot 900 (FAAC 741) kilogram. Ze zijn alle twee voorzien van een ingebouwde sturing en beschikken over een anti-inklemmingsbeveiliging. De aandrijving is zelfblokkerend en maakt een elektrisch slot volledig overbodig. Het is een ideale aandrijving voor residentieel gebruik, dat zich ook manueel laat bedienen met een sleutel. Dat laatste is vooral handig bij stroomuitval. Wij voorzien de volledige plaatsing, inclusief de plaatsing van de zenders, het veiligheidstoebehoren, de sleutelcontacten en de waarschuwingslampen.

FAAC 746

De FAAC 746 is geschikt voor zowel residentieel als collectief gebruik en dit voor schuifpoorten tot 600 kilogram. Het is voorzien van obstakeldetectie en onomkeerbare aandrijving. Ook hier ontgrendelt u het systeem manueel door een gepersonaliseerde sleutel te gebruiken. De automatische schuifpoort opent vrij snel (9,6 tot 12 meter per minuut).

FAAC 844

Ten slotte vindt u bij ons ook het systeem FAAC 844 dat wij voornamelijk inzetten voor industrieel gebruik omdat het geschikt is voor poorten tot 1.800 kilogram. Ook bij zware residentiële poorten is dit systeem de ideale oplossing. Zijn kenmerken zijn vergelijkbaar met die van de FAAC 740-741 en de FAAC 746. Hier wordt de elektrische poort eveneens voorzien van een manuele poortopener en zijn alle veiligheidssystemen standaard aanwezig.

LAAT U GRAAG EEN AUTOMATISCHE POORTOPENER INSTALLEREN OP UW SCHUIFPOORT? DOE DAN EEN BEROEP OP DE DIENSTEN VAN TSV IN RETIE.

bottom of page