top of page

Laat de Automatisatie van uw Draaipoort over aan de Experts van TSV Retie

TSV RETIE MAAKT UW DRAAIPOORT ELEKTRISCH GESTUURD

Een draaipoort automatiseren moet op de perfecte manier gebeuren om ze optimaal te laten functioneren. Dit gebeurt vaak met behulp van een draaihekken, dit is een zwaar object dat slechts aan de zijkanten vasthangt. Wilt u van uw huidige poort een automatische draaipoort maken? Dat kan alleen met een poortopener die hier speciaal voor werd ontworpen. TSV in Retie (regio Turnhout, Geel, Mol) heeft hier al vele jaren ervaring mee en gaat voor u op zoek naar de perfecte poortopener. Hiervoor maken wij gebruik van volgende externe motoren:

402

412

OPTIMO

automatische Draaipoort TSV Retie

390-24V

EEN HEKOPENER ZONDER HINDER VOOR DE OMGEVING

Bij TSV in Retie hebben wij oog voor het esthetische. Een opbouwmotor kan in vele gevallen geschikt zijn voor uw elektrische draaipoort. Maar als u weinig ruimte heeft of wanneer de opbouwmotor te veel in het zicht staat, is een ondergrondse motor een beter idee. Zo wordt het uitzicht op uw woning niet verstoord. Wij leggen u graag in detail uit wat de voordelen van de verschillende types zijn. Welke optie u ook kiest, bij TSV in Retie krijgt u kwaliteit. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten.

ONTDEK DE R21-OPENER VOOR DRAAIHEKKEN

Veelal is de ondergrondse motor R21 de ideale oplossing voor het automatiseren van uw draaihekken. Het gaat om een sterk en betrouwbaar systeem dat zich laat kenmerken door zijn voortreffelijke prestaties. Zowel voor industrieel als residentieel gebruik is het de ideale oplossing, onder andere omdat het maar weinig onderhoud nodig heeft en gelijktijdig toch een langere levensduur kent. Wij staan in voor de plaatsing van de R21-opener, de knipperlichten, het codeklavier en de toevoeging van videofonie. Ook voor het onderhoud rekent u bovendien gewoon op de diensten van TSV in Retie.

VRAAG MEER INLICHTINGEN OF KOM NAAR ONZE SHOWROOM IN RETIE

Ontvangt u graag een offerte voor de automatisatie van uw elektrische draaipoort? Geef dan zeker de gegevens van uw draaipoort mee en informeer ons over het gewicht van uw draaihekken. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar het beste systeem voor uw elektrische draaipoort, waarna wij een offerte voor u opstellen. Gaat u akkoord? Dan maken wij van uw draaipoort een automatische draaipoort. En dat alles aan democratische prijzen

 

Vraag vandaag nog een offerte aan bij TSV in Retie.

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page