top of page

Uw design garagepoort? Ontdek de nieuwste gevelpoorten van TSV in regio Turnhout, Geel & Mol

GEVELPOORTEN, KIES VOOR STIJL EN EEN MODERNE UITSTRALING

Met een stijlvolle gevelpoort van TSV in Retie doet u de waarde van uw woning een groot plezier. De uitstraling van dit type garagepoort is vooral luxueus te noemen, zonder dat het aan comfort inboet. Uw garagedeur valt volledig binnen het oppervlak van uw gevel en wordt bijna onzichtbaar geïntegreerd. Om het geheel een nog strakkere uitstraling te geven, kunt u bovendien ook uw ramen en deuren op dezelfde manier integreren. Door het breed aantal kleuren en designs is het mogelijk om de poort volledig op uw gevelbekleding af te stemmen. Wij maken de garagepoort in ons eigen atelier en voeren ook zelf de plaatsing voor u uit in de regio Turnhout, Geel, Mol. Door moderne machines en de beste handen te gebruiken, wordt alles zeer vlot en volledig op maat van uw woning gemaakt. Wij helpen u graag met de realisatie van uw dromen en bespreken de mogelijkheden met u.

U heeft onze gevelpoorten met vlakke aluminium of Alinel. Ontdek hun specificaties:

UW GARAGEPOORT IN ALLE RAL-KLEUREN

De garagepoorten van TSV in Retie zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, met een brede waaier aan tinten, gaande van wit tot het populaire zwart. Wenst u uw garagepoort optimaal af te stemmen op uw gevel maar kent u de RAL-kleur niet? Dan komen wij graag langs om de nodige vaststellingen te doen. Hierdoor kunnen wij uw garagepoort perfect laten aansluiten op uw ramen en deuren. Ook structuurlakken behoren tot de mogelijkheden. Het resultaat? Een streling voor het oog

Ral kleuren voor gevelpoort

VERTICALE GEVELBEKLEDING VAN ALINEL

Sinds een aantal jaren plaatsen wij ook de verticale gevelbekleding van ALINEL, een producent van doordachte gevelbekledingssystemen. Het gaat om aluminiumprofielen die perfect op elkaar aansluiten en zo een geheel vormen met uw automatische garagepoort. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen, met een gladde afwerking of structuurlakken zijn mogelijk.

UW AUTOMATISCHE GEVELPOORT, VOLLEDIG OP MAAT

Een gevelpoort van TSV automatische poorten is niet alleen stijlvol maar ook uiterst praktisch! Wij staan dan ook in voor de automatisatie van uw gevelpoort. Bovendien maken wij uw gevelpoort volledig op maat. Ook voor de duurzame plaatsing kan u op de kennis van TSV rekenen.

ONZE SERVICE IS GEKEND IN DE STREEK

TSV staat bekend om zijn goede service. Wij zitten meer dan 30 jaar in het vak en beschikken sinds 2017 over een nieuw, eigen atelier . Niet voor niets wordt de kwaliteit van onze gevelpoorten overal bejubeld. De montages gebeuren door onze eigen bekwame installateurs. Daarnaast kan u op een uitgebreid nazorgprogramma rekenen. Bovendien trachten wij steeds snel ter plekke te komen voor het uitvoeren van eventuele herstellingen of onderhoudswerken.

WIJ LEVEREN KWALITEIT

Bij TSV beschikt u over een onuitputbare keuze aan gevelpoorten. De afgelopen vijfentwintig jaar verzamelden wij een arsenaal aan know-how en mogelijkheden. Om te beginnen kunt u de RAL-kleur kiezen die u wenst. De bekledingspanelen die wij leveren zijn in aluminium en worden in ons eigen atelier gemaakt. De panelen worden afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating. Daardoor behouden onze gevelpoorten heel lang hun oorspronkelijke uitstraling. Bovendien is dit proces ook nog eens milieuvriendelijk. Door het te combineren met kwalitatieve materialen zijn onze gevelpoorten bestendig tegen extreme weersinvloeden en bieden ze een duurzame bescherming tegen vuil en corrosie. U kunt bovendien kiezen voor een afwerking met een gladde lak of met een structuurlak, of voor de bekleding met verticale panelen. Ook houten panelen of panelen in andere materialen behoren tot de mogelijkheden.

ZOEKT U EEN STIJLVOLLE GEVELPOORT DIE VOLLEDIG IN DE GEVEL VAN UW WONING IS GEÏNTEGREERD? KIES VOOR EEN GEVELPOORT VAN TSV IN RETIE. ONTDEK ONZE GEVELPOORTEN IN DE SHOWROOM.

bottom of page