top of page

Laat uw bestaande Garagepoort of Gevelpoort Automatiseren door TSV in Retie

AUTOMATISATIE VOOR:

divider

GARAGEPOORTEN

TSV in Retie beschikt over een jarenlange ervaring in de automatisatie van uiteenlopende garagepoorten en gaat steeds na welk systeem geschikt is voor uw poort.

SCHUIFPOORTEN

Is uw tuin of domein afgesloten met een schuifpoort en bent u het moe om ze telkens handmatig te moeten open of dicht te schuiven? Een automatische schuifpoort is dé oplossing.

DRAAIPOORTEN

Wilt u van uw huidige poort een automatische draaipoort maken? Dat kan alleen met een poortopener die hier speciaal voor werd ontworpen.

AUTOMATISATIE VOOR MEER GEBRUIKSGEMAK

TSV in Retie heeft zich gespecialiseerd in het automatiseren van uw bestaande gevel- of garagepoort. Een automatische garagepoort of een automatische draaipoort zorgt voor extra gebruiksgemak, zeker tijdens de koude winterdagen. Ook wanneer u een dagje ouder wordt of indien u uw garagepoort wilt aansluiten op uw domotica-installatie, is automatisatie de oplossing bij uitstek. Wij staan in voor de automatisatie van:

Garagepoorten

Draaipoorten

Schuifpoorten

WIJ LEVEREN EEN OPLOSSING OP MAAT

divider

Bij TSV Automatische Poorten bekijken wij elke bestaande poort als een nieuw project. Elke poort is anders en de wensen van onze klanten zijn nu eenmaal heilig. Wij passen ons aan en zoeken voor u de meest geschikte automatisatie-oplossing. Kiest u bijvoorbeeld voor een opbouwaandrijving of voor een ondergrondse motor? Gaat u voor een afstandsbediening, drukknop of bediening met uw smartphone? Technisch gezien is er erg veel mogelijk. We bespreken samen met u de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Bent u benieuwd wat de automatisatie van uw draaipoort, schuifpoort of garagepoort zal kosten? Vraag dan een offerte aan via deze website. Wij nemen spoedig contact met u op om het een en ander te bespreken. Indien nodig komen we vrijblijvend langs om uw huidige poort in kaart te brengen en u onze democratische prijzen toe te lichten.

Denkt u eraan om uw garagepoort, schuifpoort of draaipoort te laten automatiseren? Kies dan voor de automatisatieoplossingen van TSV, actief in regio Turnhout, Geel en Mol!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bedankt voor uw bericht!

TSV WERKT ALLEEN MET GERENOMMEERDE MERKEN

Bij TSV menen we dat kwaliteit zich eenvoudig terug weet te verdienen. Daarom werken we enkel met de producten van de beste merken. Het gaat onder andere om de hoogwaardige automatisatiesystemen van FAAC, SEIP en Novoferm. Dit zijn topmerken als het aankomt op het automatiseren van schuifhekken, poorten en garagepoorten. Deze systemen voldoen stuk voor stuk aan de geldende CE-normen en zijn geschikt voor alle garagepoorten, draaipoorten en schuifpoorten. Wij selecteren voor u het beste systeem en bespreken met u de mogelijkheden en ook de voor- en nadelen.

WIJ BESPREKEN GRAAG SAMEN UW PLANNEN.

bottom of page