top of page

Ontdek de nieuwste gevelpoorten in aluminium van TSV in Retie

SECTIONAALPOORTEN EN KANTELPOORTEN MET ALUMINIUM BEKLEDING

Wat 20 jaar geleden begon als een uitdaging is op vandaag uitgegroeid tot het dagelijks maken van telkens weer een nieuwe tijdloze creatie.
Door de aluminium gevelbekleding te laten doorlopen over de garagepoort wordt deze mooi geïntegreerd in het gevelvlak. Op deze manier komt de garagepoort minder dominant over, vooral in een kleinere gevel of bij een renovatie. Onze ervaring laat ons toe om ook nieuwe elementen toe te voegen om uw project te personaliseren en te verfraaien.

U heeft onze gevelpoorten ook in Alinel. Ontdek de specificaties:

VOOR UW GROTE OF KLEINERE PROJECTEN KAN U VERTROUWEN OP TSV

Zo kan een poort volledig geïntegreerd worden in uw huis. Met een knappe metalen bekleding op maat toont de garage erg trendy en modern!

Wenst U een verticale indeling van het gevelvlak waarin de poort verwerkt is, dan is een naar buiten-draaiende kantelpoort een prima optie: de breedte van de panelen kan naar keuze worden ingevuld. Tevens wordt de poort voorzien van isolatie en een elektrische bediening.
De horizontale verdelingen worden toegepast wanneer een sektionale poort wordt geïntegreerd in een gevelvlak.
De aluminium bekledingspanelen worden in ons atelier gemaakt en op de poorten geplaatst; het poedercoaten wordt toevertrouwd aan een gespecialiseerd bedrijf met ‘Qualicoat’ label.
Op het vlak van kleuren en afwerking behoren zowel gladde als structuurlakken tot de mogelijkheden.
Naast de vlakke aluminium panelen kunnen wij ook de verticale ‘Alinel’ bekledingen en een beperkt gamma van hout en andere bekledingsplaten aanbieden.
Een gevelpoort van TSV is de blikvanger van Uw woning.

UW AUTOMATISCHE GEVELPOORT, VOLLEDIG OP MAAT

Een gevelpoort van TSV in Retie is niet alleen stijlvol maar ook uiterst praktisch. Wij staan dan ook in voor de automatisatie van uw gevelpoort. Bovendien maken wij uw gevelpoort volledig op maat en rekent u ook voor de duurzame plaatsing op de kennis van T.S.V.

UW GARAGEPOORT IN ALLE RAL-KLEUREN

De garagepoorten van TSV in Retie zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, met een brede waaier aan tinten, gaande van wijnrood tot gitzwart. Wenst u uw garagepoort optimaal af te stemmen op uw gevel maar kent u de RAL-kleur niet? Dan komen wij graag langs om de nodige vaststellingen te doen. Hierdoor kunnen wij uw garagepoort steeds onmerkbaar verwerken in uw gevel. Het resultaat? Een streling voor het oog!

Ral kleuren voor gevelpoort in aluminium

ZOEKT U EEN STIJLVOLLE GEVELPOORT DIE VOLLEDIG IN DE GEVEL VAN UW WONING IS GEÏNTEGREERD? KIES VOOR EEN GEVELPOORT VAN TSV IN RETIE. ONTDEK ONZE GEVELPOORTEN IN DE SHOWROOM.

bottom of page