Met een sectionaalpoort van TSV  komt u thuis in schoonheid!

sectionaalpoorten voor:

divider
sectionaalpoort TSV nieuwbouw woning

WONINGBOUW

We stemmen niet alleen de kleur of uitstraling af op uw woning, maar kiezen voor sectionaalpoorten die naadloos in uw woning overgaan.

gevel renovatie met automatische deur afwerking

RENOVATIE

Eén van de nieuwigheden is de gevelpoort. Ook bij renovaties is deze keuze perfect mogelijk. U kunt uw gevel laten bekleden en tegelijkertijd uw garagepoort in uw gevelbekleding laten integreren.

Uw garagepoort bepaalt de uitstraling van uw woning

TSVin Retie is al jarenlang de specialist in sectionaalpoorten in regio Turnhout, Geel & Mol. Wij realiseren sectionaalpoorten in de door u gewenste kleur, waarbij u kan rekenen op ons kleuradvies. Een sectionale poort kan een grote impact  hebben op de algemene uitstraling van uw woning. Daarom kiezen wij enkel en alleen voor kwalitatieve sectionaalpoorten. Ons assortiment sectionale garagedeuren is zeer uitgebreid. In ons aanbod hebben wij bijvoorbeeld de poorten ISO 20 en ISO45 van het merk Novoferm. Uiteraard vindt u bij ons nog talloze andere modellen, waardoor u er vast iets van uw gading vind. Maar kom daarvoor toch gewoon eens een kijkje nemen, zo bent u zeker!

Bespaar ruimte met een sectionaalpoort

Plaatsbesparing is een van de voornaamste redenen waarom mensen kiezen voor een sectionale garagepoort. U hoeft zowel binnen als buiten geen extra ruimte te voorzien voor het open- en dichtgaan. De poort schuift feilloos omhoog en omlaag, waarbij het enkel de ongebruikte plafondruimte inneemt. Daarnaast laten sectionale garagepoorten zich eenvoudig automatiseren. Vraag hierover meer inlichtingen via het contactformulier op deze website of kom langs in onze showroom.

Kiest u voor een gevelpoort?

Een gevelpoort is een garagepoort die geïntegreerd wordt in uw gevelbekleding. Dit type garagepoorten kan bestaan uit een kantelpoort, waarbij de bekleding een verticale verdeling heeft, of in een sectionale versie met een horizontale indeling van de aluminium vlakken. De bekleding van de aansluitende gevel(s) liggen dan perfect in dezelfde lijn als de poortbekleding. Dit eigen concept geeft de klassevolle uitstraling van een TSV poort!

 Het is een ideale oplossing bij gevelrenovaties of bij nieuwbouwprojecten.

Sectionale poorten voor de industrie

TSV in Retie biedt niet alleen sectionaalpoorten aan voor woningbouw, maar ook oplossingen voor de industrie. Denk daarbij voornamelijk aan grote sectionaalpoorten voor vrachtwagens, zonder dat er van plaatsverlies sprake is. Ook hier zijn er verschillende beveiligings- en automatiseermogelijkheden. We bespreken samen met u de verschillende mogelijkheden en ontvangen u graag in onze showroom te Retie.

Bent u op zoek naar een sectionaalpoort voor uw woning of bedrijf? Maak dan kennis met de vele mogelijkheden die TSV in Retie u biedt.