top of page

TSV in Retie, de oplossing voor het Automatiseren van Garagepoorten

KIES VOOR GEBRUIKSGEMAK

TSV in Retie plaatst gebruikersgemak op de eerste plaats. Hoe makkelijker u uw garagepoort kunt bedienen, hoe beter. Heeft u momenteel een garagepoort die stroef opent of die te zwaar is om makkelijk te bedienen? Kies dan voor de automatisatie van uw garagedeur. Welk type van garagedeuren u ook heeft, wij hebben altijd een automatisatieoplossing voor u in petto. TSV in Retie (regio Turnhout, Geel, Mol) beschikt over een jarenlange ervaring in de automatisatie van uiteenlopende garagepoorten en gaat steeds na welk systeem geschikt is voor uw poort.

TSV automatische poorten, geïntegreerde poort in gevel

BIJ ELKE GARAGEPOORT PAST EEN AUTOMATISATIESYSTEEM

T.S.V. in Retie kan vrijwel elke garagepoort automatiseren. Dit kan vaak zonder doorrijverlies en vaak ook zonder aanpassingen aan de gewichten of veren. In feite heeft u enkel nog stroomtoevoer nodig, waarna wij uw garagepoort komen automatiseren. Bij sectionale poorten en deuren die naar buiten draaien, is de installatie al even eenvoudig omdat de geleiderail reeds werd geplaatst. Er bestaan onomkeerbare systemen waarbij de plaatsing van een slot niet noodzakelijk is. De meeste systemen zijn uitgerust met een kettingspanner en zijn volledig geruisarm. Alle systemen die wij aanbieden voldoen aan de striktste vereisten en vergen weinig onderhoud, terwijl ze toch een zeer lange levensduur kennen.

T.S.V. IN RETIE: UW PARTNER, VAN KEUZE TOT PLAATSING

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we na welke automatisatiesystemen het beste bij uw garagepoort passen. Bovendien ontvangen wij u graag in onze showroom om u de verschillende systemen te demonstreren. Een keuze gemaakt? Dan zorgen onze ervaren installateurs voor een feilloze plaatsing. U rekent daarbij ook op de nodige nazorg, want wij staan eveneens in voor het onderhoud en voor eventuele toekomstige herstellingen. Daarbovenop staan wij steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden.

EEN GREEP UIT DE DOOR ONS AANGEBODEN SYSTEMEN

Voor binnenblijvende poorten kiezen wij steevast voor de systemen DR 200 en DR 300. Deze systemen bestaan al meer dan twintig jaar en bieden een perfecte vergrendeling met onderloopbeveiliging. Ze werden CE-gekeurd en functioneren geluidsarm. Het laat zich eenvoudig afstellen, vaak al met een enkele druk op de knop. Het is eveneens uitbreidbaar met een AZ-module (automatische sluiting) en een drieknops TO-module. Wij bespreken graag de mogelijkheden en geven u meer informatie.

Voor sectionale poorten en kantelpoorten vertrouwen we dan weer op de systemen KIT FAAC D600, D700 HS, D1000, SE130TS, TM 60, en de Serie TS. Het gaat stuk voor stuk om CE-conforme modellen die onderhoudsarm zijn. Vooral de Serie TS raden wij aan omwille van de energiebesparende kenmerken, terwijl het ook gaat om een systeem van superieure kwaliteit dat voorzien is van een robuust kettingsysteem. Omdat elk systeem zijn eigen voordelen kent, lichten we graag het een en ander voor u toe.

WILT U UW GARAGEPOORT UITRUSTEN MET EEN AUTOMATISCH SYSTEEM? DOE DAN NU EEN BEROEP OP HET VAKMANSCHAP VAN TSV IN RETIE!

bottom of page