top of page

De Sectionale Poort voor uw Woning volledig Op Maat door TSV Retie

OMDAT UW WONING ÉCHT AF MOET ZIJN

Bent u van plan om uw eigen woning te bouwen of bent u met de renovatie van een woning bezig? Dan is dit het ideale moment om T.S.V. in Retie in te schakelen. Wij zijn al jarenlang specialist van sectionale poorten en de automatisatie ervan  in de regio Turnhout, Geel, Mol. Onze sectionale poorten zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en met uiteenlopende uitstralingen, gaande van authentiek tot modern en luxueus. Hierdoor vindt u bij ons altijd een geschikte sectionale poort, ongeacht of uw woning een moderne of klassieke uitstraling heeft.

BEKIJK OP NOVOFERM.BE DE PREMIUM SECTIONAALPOORTEN VAN STAAL 

  • Perfect en betrouwbaar

  • Maximale warmte- en geluidsisolatie

  • Verkrijgbaar in 5 profileringen en 2 oppervlaktestructuren en Ral-kleuren naar keuze

  • Maar u kan ook gaan voor een hout-look, satijnen oppervlak, met of zonder beglazing, ...

novoferm

UW SECTIONALE POORT OP MAAT VAN UW WONING

Uiteraard stemmen we niet alleen het kleur of de uitstraling af op uw woning, maar kiezen we voor sectionaalpoorten die naadloos wegschuiven en tot in de kleinste details werden afgewerkt. We komen graag bij u langs om het een en ander in kaart te brengen. Hierbij rekent u steeds op het advies van onze experts, ook wat de kleur of het gebruikte materiaal betreft. Daarbij hebben we ook aandacht voor automatisatie. Ontdekt u graag de verschillende mogelijkheden? Dan heten we u graag welkom in onze showroom te Retie.

KWALITEIT IS ONZE GROOTSTE TROEF

Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij (gevel)renovaties staat T.S.V. voor u klaar. Wij schenken de grootste zorg aan uw sectionaalpoort en rekenen daarom enkel op ervaren techniekers en installateurs. Zij staan ook in voor de nazorg en komen razendsnel bij u langs indien uw automatische poort problemen vertoont. Ook voor vervangingsstukken hebben wij steeds een oplossing voor u.

FOTO’S VAN EERDERE REALISATIES

Sectionaalpoorten komen in uiteenlopende designs, maar hebben steeds plaatsefficiëntie gemeen. Bekijk hier enkele voorbeelden van onze eerdere geautomatiseerde sectionaalpoorten bij woningen in de omgeving van Retie, Kasterlee en Dessel.

bottom of page