top of page
  • TSV

Waarom zou ik mijn garagepoort moeten vervangen?

Nieuwe garagepoort voor uw huis

Het onderhoud van uw huis is erg belangrijk, en een belangrijk onderdeel van uw huis is uw garage. In veel gevallen is de poort een belangrijke, veel gebruikte toegang tot uw woning. Zoals u zou verwachten, is het deel van uw garage dat wel eens vervangen moet worden de garagepoort. Ontdek in deze blog wanneer het tijd is uw garagepoort te vervangen.

Energie-efficiëntie

Als uw garagedeur licht beschadigd is, kunt u geld verliezen. Een beschadigde garagedeur laat meer lucht door. In de zomer komt warme lucht in uw garage wat uw huis opwarmt en uw airconditioningkosten verhoogt. In de winter kan overtollige koude lucht die via een kapotte garagedeur wordt binnengelaten ook uw verwarmingskosten verhogen. Daarnaast hebben nieuwere garagepoorten vaak ook een betere isolatie.

Verbeterde esthetiek

De uitstraling van uw garagepoort is belangrijk. Afhankelijk van de indeling van uw huis kan uw garagedeur namelijk een verrassend groot percentage uitmaken van de uitstraling van uw huis. Een beschadigde garagepoort geeft uw huis een onverzorgde uitstraling in plaats van de buurt op te fleuren. Nieuwe garagepoorten met een aangepast en mooi design kunnen daardoor de uitstraling van uw huis aanzienlijk verbeteren.

Meer veiligheid

Ongedierte kan via een beschadigde garagepoort uw woning binnendringen. Een oude garagepoort vormt ook een veiligheidsrisico door potentiële indringers gemakkelijker toegang te bieden. Kies voor een nieuwe garagepoort, want deze zijn perfect beveiligd tegen inbraak.


Minder onderhoud

De buitenkant van een garagepoort kan na jaren van blootstelling aan het weer verkleuren en een doffer uitzicht krijgen. Ook kan het verkeer in uw straat zorgen voor meer vuil op uw garagepoort. Een nieuwe garagepoort vereist weinig onderhoud. Om een mooie uitstraling te behouden zijn aangepast onderhoudsproducten verkrijgbaar.

Betere functionaliteit

Heeft u nog een garagepoort die u handmatig moet opendoen? Waarom u het ongemak bezorgen om telkens uit uw auto te moeten stappen om uw wagen binnen te zetten. Nieuwe, automatische garagepoorten komen met tal van moderne functies, zoals een afstandsbediening die het gebruiksgemak vergroot. Ook bestaande, nog goed werkende poorten kunnen geautomatiseerd worden.Bestel nu uw nieuwe garagepoort bij TSV in Retie.


40 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page