T.S.V. voorziet zijn klanten al jarenlang van de mooiste poorten.
Gevelpoorten oftewel garagepoorten geïntegreerd in een gevelbekleding zijn onze specialiteit. We zorgen ervoor dat de voorgevel van uw woning één mooi geheel vormt!
Ook hier staat kwaliteit altijd centraal!
We nemen de fabricage en plaatsing dan ook volledig op ons.
In ons eigen atelier wordt alles zeer vlot  en nauwkeurig voor u op maat gemaakt door onze ervaren medewerkers met behulp van moderne machines.


Het plooien en samenstellen van uw poort wordt gedaan door de handen van onze ervaren medewerkers. Hun kennis, expertise en oog voor detail zorgt voor een mooie integratie van de poort in het geheel. 
Alles wordt voor U op maat gemaakt en de automatisatie is standaard.

Wij werken op uw maat en wensen waardoor het resultaat u zal verbazen! Uw moderne woning verdient een moderne gevelpoort van T.S.V.!

TSV Poorten uit Retie - Antwerpen maakt uw sectionale poort perfect op maat! Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

ALINEL

Voortaan plaatsen we ook de mooie verticale gevelbekledingen van Alinel.
Aluminium profielen die mooi op elkaar aansluiten en waarmee we ook een automatische garagepoort in een modern gevelvlak kunnen  verwerken.
Er zijn verschillende motieven beschikbaar en ook alle kleuren, zowel een gladde afwerking als alle structuurlakken zijn mogelijk.


IMG_1826.JPG

Verbouwing te Lummen

IMG_1910.JPG

Kantelpoort en bekleding in 9007 structuur te Neerpelt

IMG_1916.JPG IMG_1931.JPG IMG_1932.JPG IMG_1934.JPG IMG_1936.JPG IMG_1988.JPG IMG_2003.JPG IMG_2412.JPG IMG_2455.JPG IMG_2502.JPG IMG_2507.JPG